Erotische massage voor koppels

Couple's Bliss

Een jubileum, een nieuw avontuur in jullie relatie of een uniek verjaardagscadeau voor je partner...
Eigenlijk heb je geen reden nodig om samen met je partner te genieten... 
Wat is er nou ontspannender dan een koppelmassage.. En hoe fijn is het dat je juist hier een erotische ervaring van kan maken! 

Een intieme ervaring waar zowel jijzelf als je partner eens goed in de verwennerij word gelegd. Een ongedwongen en sensuele massage voor wie meer openminded is of juist opzoek is naar een eerste erotische ervaring.

Een paren massage is voor hem en haar. Maar ook perfect voor een vrouw die nieuwsgierig is naar de eerste ervaring met een andere vrouw, De fantasie van de aanraking van een andere vrouw en het gevoel van een vrouwelijk huid en lichaam op haar eigen huid.
Of de man die wilt genieten met zijn partner terwijl hij geniet van een ontspannen massage.

De massage

Onder het genot van een welkomst drankje is er altijd eerst ruimte voor een kleine kennismaking, geen gehaast. 
Jullie kunnen mij en de ruimte even goed in jullie opnemen en even “wennen”.

De douche gaat aan en terwijl jullie even een momentje kunnen opfrissen zal ik wat drinks & bites gaan halen.
Bij terugkomst begin ik met een bodywash van hem of haar. Daarna mogen jullie lekker op bed plaats nemen.

De massage zelf begint meestel met haar, maar dit word altijd vooraf besproken.
Er wordt van een ontspannen naar een steeds sensuelere massage opgebouwd. En hoewel ik maar 2 handjes heb en ik maar 1 lichaam kan masseren zal er toch een intiem samenspel ontstaan. 
Ik neem jullie allebei mee in deze intieme reis. 
Het komt ook voor dat de man het alleen al heerlijk vind om aanwezig te zijn en geniet door te observeren. 
Of de partner, hem of haar, vind het fijn om mee te masseren… Het is dus vooral persoonlijk hoe de massage verloopt, maar mijn doel is om jullie een fijne ervaring te geven en er een erotisch samenspel van te maken.

Hoe de massage eindigt is altijd in overleg. Sommige koppels vinden het fijn om de laatste 15minuten met z’n 2en af te sluiten… Sommige koppels willen samen met mij afsluiten… En sommige koppels willen ‘samen’ afsluiten maar graag met mij erbij. 
Ik bied zelf geen intieme diensten zoals seks of oraal, maar soms loopt de chemie en seksuele spanning zo hoog op het koppel dit samen graag wil willen ipv een handmatig hoogtepunt. Jullie zijn hierin vrij om dit zelf te bepalen en ook mogen jullie mij altijd vragen om te blijven.

With you every step of the way

Benieuwd waar ik mijn massages geef? Benieuwd naar mijn tarieven of wat de andere massages inhouden klik dan even op de button.

01

Amersfoort

Jullie zijn welkom bij mij op de locsatie in Amersfoort. Hier huur ik mijn eigen ruimte bij La Femme. Een salon en kamerverhuur bedrijf met de ambiance van een boutique hotel. Ideaal als jullie bijvoorbeeld nog even de stad in willen omdat jullie op minder dan 10 minuten zo het gezellige centrum van Amersfoort.

1,5 uur 350-,
2 uur 450-,
3 uur 600-,

02

Diest

Ook in Belgie heb ik mijn vaste adresje waar ik ruimte huur. Een 'love hotel' waar Moulin Rouge meets boudoir. Ook ontvang ik Belgie op prive-wellness. Check hiervoor de tarieven pagina.

1,5 uur 350-,
2 uur 450-,
3 uur 600-,

03

Op locatie

Ik ontvang of kom graag op hotel v.a. 2 uur. Houd hiervoor wel rekening dat ik alleen op hotels kom waar de luxe van het hotel ook iets vertelt over jou. Een goedkoop hotel weiger ik dus... Denk eerder aan een 4* van der valk.

V.a. 300-,

04

Prive-wellness

Bubbelen, detoxen in de sauna en misschien zelfs even een duik in het zwembad. Jullie genieten graag en nemen ook liever de tijd. Vanaf 2 uur ontvang of kom ik graag op prive-wellness.

V.a. 525-,

Scroll to Top